16 Şubat 2012 Perşembe

Etkinlikler


Resim yapmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı
Hem yaratıcılıklarını sergilemek, hem de el becerini geliştirmek isteyen tüm çocukları, 18 Şubat Cumartesi günü Rahmi M. Koç Müzesi ve İstanbul Oyuncak Müzesi’nde düzenlenecek Faber-Castell atölyelerine davetli… Bu hafta sadece parmaklarınızı kullanarak boya yapmak mı istersiniz yoksa  kendi ağacınızı resmetmek mi? İşte etkinliklerin detayları...

Etkinlik: “Parım Parım Parmaklarım” Boyama Atölyesi 
Yer: Rahmi M. Koç Müzesi Eğitim Birimi / Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 18 Şubat 2012, Cumartesi
Saat:11:00-12:00 
Yaş Grubu: 4-6
Etkinlik detayı: Rahmi M. Koç Müzesi Eğitim Bölümü uzmanları eşliğinde, 4 – 6 yaş arasındaki çocuklara özel etkinlikte ne kalem var ne fırça, tüm hüner parmaklarda… Çocuklar; Haliç’in güzel renklerini,  “10 parmakta 10 marifet” diyerek, sadece parmaklarını kullanarak rengarenk boyalarla kağıda yansıtacaklar.
*Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki “Parım Parım Parmaklarım” Boyama Atölyesi’ne katılmak için 0212 369 66 00 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 25TL’dir.

Etkinlik: “Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Benim Ağacım” Resim Atölyesi 
Yer: İstanbul Oyuncak Müzesi
Tarih: 18 Şubat 2012, Cumartesi
Saat: 11:00-13:00
Yaş Grubu: 4-8
Etkinlik detayı: “Faber-Castell’le Hayallerim Atölyesi” kapsamında düzenlenecek atölyede; çocuklar, Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun “Benim Ağacım” adlı tablosundan esinlenerek rengarenk boyalarla kendi ağaçlarının resmini yapacaklar. Çocuklar; bu eğlenceli resim atölyesi öncesinde ise müzeyi gezerek, mekanın masalsı dünyasıyla tanışacaklar. 

*Atölye çalışmasına katılmak için 0 216 359 45 50 - 51 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Atölye çalışmaları müze ziyaretçilerine ücretsizdir. Müze giriş ücreti; tam bilet 8 TL, indirimli bilet 5 TL.

0 yorum:

Yorum Gönder